Нашите услуги

Погледнете ги сите услуги што можеме да ги понудиме

Превоз

Вршиме превоз на поединци и групи. Со комфорни патнички возила и специјализирани и удобни минибуси и комбиња. Секогаш на време и секогапш со врвна услуга и комодитет. Вршиме трансфер од аеродром до хотел, и обратно.

Меѓународни патувања

Организираме патување низ Европа, Балканот и Светот. Патувањата се удобни, сигурни и брзи. Се што треба е да замислите каде, со кого и да не повикате да ве однесеме на саканата локација, или да ги видите посакуваните локации.

Патувања низ Македонија

Специјализирани сме за патувања низ Македонија. Ќе ве однесеме на сите познати и непознати локалитети. Ќе ви ги покажеме сите знаменитости на Македонија. Со нас ќе ги посетите езерата, планините, градовите репрезенти на Македонија

Тури низ Скопје

Турите низ Скопје, организирани од нас ќе ви го доловат градот во целата негова светлост. Ќе ги видите сите знаени и незнаени убавини и локации. Ќе ја видите чаршијата, Водно, Матка. Ќе го водите Скопје во сосема различно светло. Ќе ви ги покаже своите тајни.

Патувања и авантури

Прочитајте се за тоа

Фото галерија

Уживајте